Nytårsmenu

Fejr nytårsaften
Kvalitetsslagteren

Fejr årets sidste aften med en 4-rettes nytårsmenu fra Kvalitetsslagteren.

Nytårsmenu ud af huset

Lad Kvalitetsslagteren forkæle dig og dine gæster på årets sidste aften med en smagsbombe af en menu, der er nøje sammensat ud fra sæsonens friske råvarer og det gode kød. Vi har kræset for selv den mindste detalje – og som altid er den gode smag det vigtigste.

Vi har gjort alt forarbejdet til din nytårsmenu, så du kan læne dig tilbage og nyde en festlig aften sammen med familie og venner uden flere timer i køkkenet. Du blot skal lune, anrette og servere de fire spændende retter for dine gæster.

STARTER

Slagterens appetizer

De tre slagtersnacks består af en krustadeske med vildtrillette og syltede stikkelsbær, en krustade med vildsvinemousse og borettaneløg samt en fransk løgtærte med løvstikkecreme.

HOVEDRET

Oksemørbrad og braiseret bryst

Når hovedretten kommer på bordet, skal det naturligvis kunne smages, at menuen kommer fra slagteren. Kødet er af bedste kvalitet, og saucen har vi kræset lidt ekstra om. Nytårsaften skal der oksemørbrad på menuen, og den bliver her serveret med en delikat portvinssauce. Hovedretten byder desuden på et stykke mørt svinebryst, der får et dejligt modspil af hokkaidopuréen. Sauté af kejserhatte samt de knuste kartofler fuldender smagsoplevelsen. 

FORRET

Rimmet kammusling

Med denne forret fortsætter den indbydende stil fra starteren. Rimmede kammuslinger får her følgeskab af en let kærnemælksdressing rørt med persilleolie, der med en behagelig syrnet smag løfter den lidt fede smag fra kammuslingerne. Urtesalaten tilfører bitterhed, og croutonerne sørger for det sprøde element. Det brunede smør til brødet har fået et pift af lime – en fantastisk kombination.  

DESSERT

Istapas

Tre små, delikate istapas fra Mammis – en sprød cannelloni fyldt med is af Ferrero Rocher og overtrukket med lys chokolade, en vaffelbåd med kokos fyldt med sorbet af passionsfrugt og overtrukket med hvid chokolade og til sidst en makronrullet minivaffel fyldt med peanutcreme samt is af saltkaramel og overtrukket med karamelliseret hvid chokolade.

0