Jul 2023

Mad til juleaften

Julefrokost

Gaven til folk der har alt

Bestil dit fjerkræ til jul

Dejligt fjerkræ hører julen til på en særlig måde. Hos Kvalitetsslagteren har vi samlet et flot ud valg af kvalitetsfjerkræ og der noget for en hver smag, uanset om du er til and, gås eller kalkun.

Bestil dit fjerkræ allerede nu så er du allerede på forkant med julens forberedelser.

Alle ferske fjerkræ afregnes baseret på vægt. Når du bestiller dit fjerkræ betaler du et depositum og den endelig pris betales ved afhentningen.

Julebuffeter fra Kvalitetsslagteren.

Julebuffeter ud af huset fra Kvalitetsslagteren

Julen er en hyggelig tid med mange traditioner. En af de helt store traditioner er de tilbagevendene julefrokoster hvor hygge og samvær er i højsædet. Men kan det også være en udfordrende opgave at være vært for sådan en begivenhed, især hvis det er dig, der har ansvaret for madlavningen. En julefrokost indeholder ofte et imponerende udvalg af lækre retter, hvilket betyder, at du kan ende med at tilbringe mere tid i køkkenet end med dine kære gæster.

Hos Kvalitetsslagteren er vi klar til at hjælpe dig med et bredt udvalg af julebufetter og platte så der er noget for en hver smag når juletiden skal fejres. Du slipper for det store slid i køkkenet når du lader os stå for tilberedning af din julefrokost. Hos os går vi meget op i at smag og kvalitet går op i en højere enhed og at du og dine gæster får den bedste oplevelse. Har du spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os gerne i butikken, så finder vi en god løsning.

Menuer som mad ud af huset fra Kvalitetsslagteren

Kvalitetsslagterens

Oste og pølseborde fra Kvalitetsslagteren.

Kvalitetsslagterens

Pølse & osteborde

Nytårsmenu fra Kvalitetslagteren.

Kvalitetsslagterens

Nytårsmenu

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop