Fadøl

Fadøl til festen

Kontakt butikken for at hører om mulighederne.

Italiensk håndværk

Siden 1846 har Birra Menabrea brygget deres øl i Piemonte som nu er italiens ældste eksisterende bryggeri. I dag er det 5. generation af familien der stolt fører traditionerne videre og brygger øl af højeste kvalitet.

Bryggeriet forsynes med vandet fra den nærtliggende Monta Rosa gletsjer der giver øllet en frisk og blød oplevelse. Sammen med de bedste råvarer og lang bryggetid, sikrer det en uovertruffen smag der har høstet anerkendelse verden over.

Smagen af Menabrea er kendetegnet ved friskhed der inviterer til gode drikkeoplevelser sammen med mad, venner og familie.

Ambrata – fyldig, afrundet og let bitterhed

Menabreas svar på classic-typen, udført i en mediummørk lagerøl. Ambrata er fyldig og godt afrundet, med en moderat bitterhed. Farven minder om rav med bronzetoner. Ambrata er endnu et eksempel på, at Menabrea bærer på over 160 års historie og formår at brygge øl af allerhøjeste kvalitet.

Birra Menabrea Ambrata 5,0 % 24 liter fustage

Ambrata er som Bionda en frisk øl, men med en kraftigere smag med let sødme og en dejlig lang mild krydret eftersmag, som gør den god til både lette retter og de lidt kraftigere kødretter. Ambrata brygges over 5-6 uger før den tappes på flaske eller fustage. Lang bryggetid sikrer kvalitet og vedvarende smag toppet med lækkert skum.

Ambrata har vundet tre guldmedaljer ved World Beer Championship.

Bionda – frisk, lækker og blød

Menabreas svar på pilsner-typen, udført i en lys lagerøl. Bionda er usædvanlig forfriskende og blød i smagen med en meget let bitterhed. Øllen har en dyb-gul lys farve, fine bobler og serveres bedst med flot hvidt skum. Bionda er beviset for, at Menabrea bærer på over 160 års historie og formår at brygge øl af allerhøjeste kvalitet.

Birra Menabrea Bionda 4,8 % 24 liter fustage.

Pilsner fra Menabrea som slukker tørsten på selv den mest kræsne øldrikker. Bionda er den originale øl som grundlagde fundamentet for Menabrea. Øllen er meget frisk og mild med en klar blød smag, der er i familie med pilsnertypen. Menabreas lyse øl passer perfekt til lette forretter, skalddyr og fjerkræ eller blot som tørstslukker i sommervarmen.

Bionda har vundet guldmedalje tre gange ved World Beer Championship.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop