B2B service

 B2B Service fra Kvalitetsslagerten

Står I som virksomhed og mangler inspiration til den perfekte kunde-, medarbejder- eller generelt julegave, eller står I og skal afholde et festligt arrangement?


Den perfekte firmagave

Hos Kvalitetsslageren tilbyder vi hjemmelavet kvalitetsprodukter til enhver lejlighed. Vores produkter er alle hjemmelavet, af de bedste råvarer, af den kendte slagterkvalitet og god smag. Vi arbejder hver dag på at forfine og udvikle vores mange specialprodukter, og lægger en dyd i at kunne tilbyde vores professionelle kunder det bedste af det bedste. Vi er i tæt samarbejde med vores leverandører, og kan derfor tilbyde vores kunder unikke udvalgte produkter, bl.a. vores egne hjemmelavede slagterprodukter, kvalitetsoste fra Arla Unika, italiensk fadøl og meget mere. Står I derfor og skal bruge den perfekte firmagave, og vil I ikke gå på kompromis med kvalitet, så er Kvalitetsslagteren det rigtige valg for jer.


Mad til fest og hverdag
Står I som virksomhed og skal afholde jubilæum, receptioner eller møder? Hos Kvalitetsslagteren har vi flere års erfaring med mad ud af huset til store som små arrangementer, møder, catering mv. Vi har en forkærlighed for god mad og service, og har med årene tillært os en unik viden om, hvordan et professionelt arrangement skal håndteres. Vi tilbyder alt lige fra grillpølser på byggepladsen, smørrebrød til møder, frokost sandwich, til større arrangementer, og sikre derfor at der er noget for enhver smag. Vores mad er lavet fra bunden og af de bedste råvarer, og vi kan derfor garantere 100% kvalitet til jeres firma.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe jer med jeres næste firmaarrangement, stort som småt.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop